Авторизація все шаблоны для dle на сайте newtemplates.ru скачать
 
  • 14:29 – Разрушения носят тотальный характер: на свежих спутниковых снимках Бахмут выглядит полностью уничтоженным 
  • 11:01 – Фотофакт: девятиэтажное здание налоговой в Бахмуте превратилось в пыль 
  • 12:59 – Ад на земле: как выглядит горящий Бахмут с воздуха ночью 
  • 17:29 – Волейболисты ВК "Бахмут" снова вышли в финал чемпионата страны 

Бахмутський центр зайнятості продовжує працювати дистанційно

З початку бойових дій на території України Бахмутський міський центр зайнятості не на день не призупиняв свою роботу та наразі працює в дистанційному режимі. Питання соціального захисту населення набуло особливої актуальності сьогодні, адже потреби мешканців нашого регіону, які вимушено покинули свої домівки, втратили роботу та джерела існування, вимагають активного та дієвого реагування від органів відповідних державних інституцій.

 
В умовах дії воєнного стану з метою забезпечення правових, фінансових та організаційних засад загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття Бахмутський міський центр зайнятості на постійній основі підтримує зворотній зв’язок із роботодавцями регіону та пропонує свої послуги працівникам підприємств Бахмутського району, які вимушено були звільнені внаслідок бойових дій. Відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про зайнятість населення» мешканці територіальних громад  Бахмутського району, які були евакуйовані в інші регіони України, мають право отримувати послуги щодо сприяння зайнятості в Бахмутському міському центрі зайнятості, незалежно від місця проживання (перебування), у дистанційному режимі.

 
Також серед інших онлайн-сервісів до уваги бахмутян пропонується Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua), який  нещодавно запрацював завдяки спільним зусиллям Міністерства економіки України, Державної служби зайнятості та провідних сайтів з пошуку роботи.

 
Фахівці Бахмутського міського центру зайнятості долучилися до роботи координаційного Хабу "Яповернусь_БАХМУТ" у м. Київ.  Найближчим часом консультаційні послуги населенню з питань соціального захисту на випадок безробіття також будуть надаватись і в координаційному Хабі «З Бахмутом у серці» у м. Дніпро.

 
З метою підвищення адресності, якості та зручності соціальних послуг, які відносяться до функціоналу Державної служби зайнятості, Бахмутський міський центр зайнятості пропонує всім громадянам, які втратили роботу та не мають джерел існування, свою допомогу з профорієнтації та навчання, надання ваучера для підтримання конкурентоспроможності, індивідуального планування працевлаштування, пошуку підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні по всій території України тощо. У якості матеріальної підтримки безробітні особи забезпечуються допомогою по безробіттю згідно діючого законодавства.

 
На обліку в центрі зайнятості станом на 01.01.2023 року перебувало 525 безробітних осіб. Протягом 2022 року послугами центру зайнятості скористалися 1849 безробітних громадян. За сприяння центру зайнятості 560 осіб знайшли роботу, 106 осіб були залучені до тимчасової зайнятості, 82 особи – проходили профнавчання.

 

Реєстрація в центрі зайнятості здійснюється за допомогою електронних засобів комунікації, в тому числі через мобільний застосунок або портал державних послуг «Дія» за посиланням https://diia.gov.ua. Право на реєстрацію мають виключно особи, які перебувають на території України.

 
Контакти Бахмутського міського центру зайнятості:
- телефон гарячої лінії – 067-807-01-05;
- адреса електронної пошти - artemcz@donocz.gov.ua;
- офіційна сторінка в соціальній мережі https://www.facebook.com/bahmutmcz


Вечерний Бахмут
рейтинг: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Оставить комментарий
  • Оголошення
  • Коментарі
Ми у соцмережах
  • Вконтакте
  • Facebook
  • ОК
Мы вКонтакте
Мы на Одноклассниках