Авторизація все шаблоны для dle на сайте newtemplates.ru скачать
 
  • 14:29 – Разрушения носят тотальный характер: на свежих спутниковых снимках Бахмут выглядит полностью уничтоженным 
  • 11:01 – Фотофакт: девятиэтажное здание налоговой в Бахмуте превратилось в пыль 
  • 12:59 – Ад на земле: как выглядит горящий Бахмут с воздуха ночью 
  • 17:29 – Волейболисты ВК "Бахмут" снова вышли в финал чемпионата страны 

Бахмутчанка Марія Єфремова захистила титул чемпіонки світу з вільної боротьби

Дві спортсменки з Бахмута виступили на чемпіонаті світу з вільної боротьби серед юніорок до 17 років, що відбувся з 25 по 29 липня у Римі (Італія). Про це повідомляє управління фізичної культури та спорту ДонОДА.
 
Марія Єфремова та Анастасія Задворна – представниці Школи вищої спортивної майстерності Донбасу. А ще Марія – спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2022 рік. Обидві борчині навчаються у Донецькому обласному спеціалізованому професійному коледжі спортивного профілю ім. С.Бубки і тренуються під керівництвом заслужених тренерів України Андрія та Максима Єфремових.
 
У ваговій категорії до 49 кг Анастасія Задворна вдало зробила перший крок на шляху до фіналу, здобувши вольову перемогу над Ніраджем Нірадж з Індії – 3:1 (6:2). На жаль, розвинути успіх не вдалося: у чвертьфіналі її зупинила японка Михоко Такеучі – 4:1 (12:1), а у втішній сутичці Задворна не впоралася зі словачкою Річкою Хегедус – 3:1 (6:1), зайнявши у підсумку десяте місце серед 18 учасниць.

 

 

Справжнім відкриттям торішнього чемпіонату U17 у Будапешті стала Марія Єфремова, яка у 15-річному віці впевнено перемогла досвідченіших суперниць та виборола чемпіонський пояс. Цього року захист чемпіонського титулу Марія розпочала з дострокової перемоги по балах над турчанкою Севім Акбас. А двох наступних суперниць поклала на лопатки – Марію-Антоніну Шкудларек із Польщі та Халюн Бямбасурен із Монголії. Глядачів вразила майстерність та впевненість нашої спортсменки, як і сухі рахунки сутичок – 4:0 (10:0), 4:0 (10:0), 5:0 (8:0), 5:0 (6:0) відповідно.

 

 

Фінальний поєдинок виправдав очікування справжніх шанувальників боротьби – напружений, драматичний, із непередбачуваною розв'язкою. Спочатку Сакура Ониші з Японії напрацювала на один бал за активність, проте після перерви Єфремова так само відновила рівновагу. Усі вирішили останні секунди, на яких японка намагалася відчайдушно атакувати, але наша борчиня блискуче виконала контрприйом, який виявився переможним. Після оголошення фінального рахунку – 3:1 (3:1) – щаслива Марія здійснила коло пошани із прапором України, а на церемонії нагородження зазвучав гімн нашої країни.
 
Зараз в активі 16-річної Єфремової – два титули чемпіонки світу (U17) та три титули чемпіонки Європи (U15/U17). Її феноменальна серія перемог на міжнародних турнірах складає 24 сутички із сумарним рахунком 229:11. Наставники Марії – Андрій та Максим Єфремови, тренери-викладачі ДОСФКСП ім. С.Бубки.


Вечерний Бахмут
рейтинг: 
  • Не нравится
  • -3
  • Нравится
Оставить комментарий
  • Оголошення
  • Коментарі
Ми у соцмережах
  • Вконтакте
  • Facebook
  • ОК
Мы вКонтакте
Мы на Одноклассниках